Bestelvoorwaarden

Verzendkosten
Nederland: 2 euro tot 19,50 euro; gratis vanaf 19,50 euro
Europese Unie: 6 euro
Buiten Europa: 10 euro

Bezorgtermijn
Nederland: ca. 3 werkdagen
Europese Unie: ca. 5 werkdagen
Buiten Europa: ca. 8 werkdagen

Betaalwijzen
iDeal, PayPal, bankoverschrijving, bancontact

BTW
Bestellingen binnen de Europese Unie zijn inclusief 6% btw

Factuur
De factuur ontvangt u met de bestelde boeken.

Vertrouwelijkheid
Octavo garandeert dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld en dat de gegevens van uw betaling per veilige server worden verzonden.

Retourneren
U kunt een beschadigd boek binnen 14 dagen retour sturen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Graag vooraf een mail sturen naar infor@octavopublicaties.nl met een foto van het beschadigde boek. Als blijkt dat het boek inderdaad is beschadigd worden de verzendkosten van het retourneren vergoed. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het zoekraken van retour gestuurde artikelen. Het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten wordt uiterlijk binnen 30 dagen na het moment dat de beschadiging heeft gemeld terugbetaald. U kunt er ook voor kiezen een nieuw boek te ontvangen, dat op onze kosten wordt verstuurd. Het retouradres is: Octavo publicaties, WG Plein 400, 1054 SH Amsterdam.

Klachtenprocedure
Heeft u een klacht over onze producten of service? Neem dan contact met ons op via info@octavopublicaties.nl. Binnen 14 dagen ontvangt u een inhoudelijke reactie. Indien u niet tevreden bent met de afhandeling van de klacht, dat kunt u deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel (www.sgc.nl) of aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (https://ec.europa.eu/consumers/odr/ ).

Bestelvoorwaarden